Collectief Walden bestaat uit:

 

 

- René van Bakel, acteur en scenograaf. René studeerde in 2010 af aan de mime-opleiding in Amsterdam en speelt sindsdien in verschillende producties van hemzelf en van anderen. verder werkt hij bij beeldend kunstenaar Levi van Veluw.

 

- Seline Gosling, producent en zakelijke leiding. Seline is in juni 2014 afgestudeerd aan de opleiding Productie Podiumkunsten van de Theaterschool te Amsterdam. Naast haar werkzaamheden binnen Collectief Walden is ze freelance productieleider.

 

- Jente Hoogeveen, beeldmaker en filosoof. Jente studeerde grafisch ontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en deed de interdisciplinaire bachelor Liberal Arts & Sciences aan de Universiteit Utrecht met filosofie als specialisatie. Zij voltooide recent de masteropleiding Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en werkt naast Collectief Walden freelance als ontwerper en illustrator.

- Thomas Lamers, dramaturg en filosoof. Thomas studeerde filosofie aan de UvA en is verdergegaan met de masteropleiding Dramaturgie. Hij werkt naast Collectief Walden freelance voor verschillende gezelschappen en regisseurs (Toneelgroep Amsterdam, Ulrike Quade Company en Toneelschuur Haarlem).

 

- Thijs van Vuure, bioloog en muzikant. Thijs studeerde biologie met als specialisatie wetenschapsjournalistiek en neurobiologie. Hij voltooide een interdisciplinaire master (filosofie, biologie, psychologie en kunstmatige intelligentie) cognitive science. Hij is docent biologie en daarnaast professioneel muzikant en conceptueel kunstenaar.